loading…

Polițiștii români au depistat, în ultima săptămână, 244 de persoane care erau urmărite sau pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată, dintre care 112 au fost minori, anunță Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Potrivit unui comunicat de presă emis, astăzi, de IGPR, în urma acțiunilor desfășurate de polițiști în perioada 21 – 27 octombrie, în întreaga țară au fost depistate 152 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 112 erau minori. Aceștia au fost încredințați familiilor sau internați în centre pentru minori și nu au fost victime ale vreunei infracțiuni, scrie Mediafax.

De asemenea, au fost depistate 92 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 72 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 9 aveau mandate de arestare preventivă, 6 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, 4 aveau emise sentințe de internare în unități medicale de specialitate, iar o persoană era urmărită prin Biroului Național Interpol“, se mai arată în comunicat.

Printre persoanele identificate de polițiști se află o femeie de 53 de ani din Constanța, care are de executat o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate. Femeia a fost încarcerată la Penitenciarul Poarta Albă.

În județul Tulcea, a fost depistat un bărbat de 31 de ani, care se sustrăgea executării unei pedepse de trei ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă și care a fost încarcerat în Penitenciarul Tulcea.

Totodată, polițiștii din județul Argeș au depistat un bărbat de 31 de ani care a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare pentru vătămare corporală gravă acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Colibași.

În urma acțiunilor desfășurate de polițiști au fost depistate în total 244 de persoane date în urmărire.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/politistii-au-depistat-244-de-persoane-date-in-urmarire-intr-o-saptamana-30863.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/politistii-au-depistat-244-de-persoane-date-in-urmarire-intr-o-saptamana-30863-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv