loading…

O grupare infracțională constituită din patru cetățeni români a fost arestată de Poliția din Noua Zeelandă și condamnată la închisoare pentru clonare de carduri, informează presa neozeelandeză.

Cei patru români preluau datele bancare pentru noile carduri dintr-o țară, dar nu fraudau conturile victimelor decât în momentul în care ajungeau într-un alt stat, pe teritoriul respectiv folosind mereu carduri clonate într-o altă parte, scrie Mediafax,

Prin această metodă aceștia deveneau greu de localizat pentru autorități. O serie de tranzacții suspicioase și descoperirea unor dispozitive de clonare de carduri a condus însă la filarea acestora din partea Poliției din orașul Auckland, din Noua Zeelandă.

Se presune că cei patru ar fi retras de la bancomate din întreaga lume peste 90.000 de euro.

Poliția neozeelandeză i-a arestat pe doi dintre aceștia în timp ce încercau să folosească carduri false. Poliția a confiscat aproximativ 75 de dispozitive folosite de infractori la comiterea fraudelor.

Românii au pledat vinovați în fața acuzațiilor, fiecare dintre aceștia primind condamnări de câte doi ani de închisoare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/patru-romani-condamnati-la-inchisoare-in-noua-zeelanda-pentru-clonare-de-carduri-30865.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/patru-romani-condamnati-la-inchisoare-in-noua-zeelanda-pentru-clonare-de-carduri-30865-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv