Autor:
Alexandru Toader
| sâmbătă, 29 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 55 Vizualizari

<!–

–>

Mircea Lucescu

Zenit Sankt Petersburg a cedat surprinzător în „optimile” Cupei Rusiei, după un umilitor 0-4, cu Anji. Acesta este primul eșec suferit de Mircea Lucescu în Rusia, dar și cel mai drastic al lui Zenit în ultimii 13 ani.

La finalul partidei, Mircea Lucescu și-a certat elevii: „Trebuie să tragem concluzii și să învățăm din lecția primită joi.

Rezultatul este rușinos pentru mine și pentru jucători. Am avut o discuție lungă în vestiar. Trebuie să analizăm urgent ceea ce am greșit, să învățăm din lecția primită. Mă deranjează și că nu știm să pierdem cu demnitate”, a declarat „Il Luce”.

Tehincianul român nu s-a oprit aici și a tunat și la adresa arbitrajului. Zenit a evoluat în inferioritate, din minutul 58, după eliminarea lui Kerjakov. Portarul lui Zenit a văzut „roșu”, în urma unei simulări a lui Budkovski. „Ai fost isteț, dar știi că n-a fost niciun contact”, s-a răsitit Lucescu la Budkovski, autorul unei „duble”.

„Meciul s-a terminat după eliminarea portarului. Ne-am pierdut calmul și organizarea, am comis erori neobișnuite în apărare”, a mai spus românul.

Tag-uri:
Lucescu, Mircea Lucescu, Zenit, Rusia, Anji, fotbal, sankt petersburg, Cupa Rusiei

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucescu nu poate trece peste umilința cu Anji. Românul i-a certat pe jucătorii lui Zenit: „Mi-e rușine!”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/23lucescu-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/23lucescu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Autor: Alexandru Toader | sâmbătă, 29 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 55 Vizualizari <!-- --> Mircea Lucescu Zenit Sankt Petersburg a cedat surprinzător...

Preluat de la EVZ