loading…

Dublul format din olandezul Jean-Julien Rojer și românul Horia Tecău a pierdut astăzi meciul cu perechea Robert Lindstedt/Michael Venus (Suedia/Noua Zeelandă), scor 6-1, 3-6, 8-10, în semifinalele turneului de la Basel, Elveția, disputat în sală.

Partida a durat o oră și opt minute. Rojer și Tecău au pierdut deși au reușit două break-uri și au cedat serviciul o singură dată. Practic, diferența s-a făcut în privința câtorva puncte din super tiebreak. Înfrângerea este extrem de surprinzătoare, întrucât Robert Lindstedt (locul 37 ATP la dublu) și Michael Venus (39 ATP) nu au mai făcut echipă înainte de Basel, scrie Mediafax.

Pentru calificarea în penultimul act din Elveția, Jean-Julien Rojer și Horia Tecău vor primi 180 de puncte ATP și un cec în valoare de 26.020 de euro.

Jean-Julien Rojer și Horia Tecău erau principalii favoriți de la Basel și încearcă să se califice la Turneul Campionilor de la Londra, care va avea loc în perioada 13-20 noiembrie.

Deocamdată, se cunosc șase echipe calificate, iar perechile Henri Kontinen/John Peers, Max Mirnyi/Treat Huey și Oliver Marach/Fabrice Martin se mai luptă pentru celelalte două locuri.

Dublul Rojer-Tecău trebuia să câștige turneul de la Basel pentru a ajunge la Londra, unde au cucerit trofeul în 2015. Olandezul și românul mai au o șansă la Masters-ul de la Paris, care va avea loc în perioada 31 octombrie-6 noiembrie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/jean-julien-rojer-si-horia-tecau-au-fost-eliminati-in-semifinalele-turneului-de-la-basel-30867.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/jean-julien-rojer-si-horia-tecau-au-fost-eliminati-in-semifinalele-turneului-de-la-basel-30867-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv