loading…

Grav accident rutier în Italia, în apropiere de Milano. O persoană a murit și alte cinci au fost rănite, după ce un pod s-a prăbușit la nord de Milano, sub greutatea unui TIR.

Tragedia s-a petrecut pe Autostrada 36, care leagă Milano de Lecco, în apropierea localității Annone Brianza. Podul s-a rupt sub greutatea unui TIR, condus de un șofer bulgar, scrie libertatea.ro

Pe sub pod, exact în momentul prăbușirii, treceau pe autostradă trei mașini, care au fost prinse sub bucățile de pod și sub tirul prăbușit. Șoferul uneia dintre ele, Claudio Bertini (68 de ani) a fost rănit grav și a murit până la venirea echipelor de salvare. Un adult, o fata de 12 ani și încă doi copii au fost duși la spital, cu răni ușoare.

Potrivit presei din Peninsulă, șoferul bulgar al TIR-ului sub greutatea căruia s-a rupt podul,  a fost dus la spital cu traumatisme la nivelul cutiei toracice. Cu toate acestea, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, se află în afara oricărui pericol.

Procuratura din Lecco a deschis o anchetă în acest caz.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/accident-grav-un-mort-si-cinci-raniti-dupa-ce-un-pod-s-a-prabusit-sub-greutatea-unui-tir-30858.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/accident-grav-un-mort-si-cinci-raniti-dupa-ce-un-pod-s-a-prabusit-sub-greutatea-unui-tir-30858-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv