loading…

Cimitirul din Chitila a fost aseară scena unei anchete halucinante de necrofilie. Trupul neînsuflețit al unei femei a fost dezgropat și batjocorit.

Polițiștii au și un suspect. E vorba de un tânăr de 23 de ani care ar mai fi avut astfel de apucături bolnave. După fiecare, incredibil, el a fost lăsat în libertate. În libertate este și în acest moment. Procurorii au decis că nu este periculos. Pentru cei vii.

Rece, fără să schițeze vreun gest care să-l trădeze, suspectul a încercat să-i ducă pe jurnaliști pe o pistă greșită. Și totuși, felul nervos în care trăgea din țigară arăta o stare de neliniște.

În timp ce suspectul era liber să plece acasă, în cimitirul din Chitila, criminaliștii făceau poze și luau probe din mormântul profanat. Chiar fiul femeii moarte a descoperit oroarea. Bărbatul a mers la cimitir să aprindă o lumânare și a găsit capacul de pe cavou dat la o parte.

sursa: antena3.ro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-tanar-de-23-de-ani-a-dezgropat-o-femeie-si-a-violat-o-procurorii-au-decis-ca-nu-este-periculos-si-l-au-lasat-in-libertate-30799.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-tanar-de-23-de-ani-a-dezgropat-o-femeie-si-a-violat-o-procurorii-au-decis-ca-nu-este-periculos-si-l-au-lasat-in-libertate-30799-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv