loading…

Trei deținuți, între care unul condamnat pe viață pentru crimă, au profitat de haosul provocat de valul de cutremure din Italia, de miercuri seară, și au evadat.

Bărbații au legat mai multe așternuturi între ele și au coborât apoi pe o fereastră a închisorii Rebibbia din Roma, spre zorii zilei de joi, scrie antena3.ro

Unul dintre bărbați avea de executat o pedeapsă pe viață pentru crimă, trafic de arme și implicarea într-o rețea de prostituție, în timp ce altul ar fi urmat să fie eliberat în anul 2041, după ce a fost găsit vinovat de tentativă de omor și trafic de arme și droguri.

Cel de-al treilea deținut executa o pedeapsă pentru proxenetism și trafic de droguri, cu sentință care lua sfârșit în 2020.

Deținuții nu au fost găsiți nici până acum de autorități.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/trei-detinuti-periculosi-au-evadat-dintr-o-inchisoare-din-italia-profitand-de-panica-creata-la-cutremur-30807.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/trei-detinuti-periculosi-au-evadat-dintr-o-inchisoare-din-italia-profitand-de-panica-creata-la-cutremur-30807-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv