loading…

Un jandarm din Huedin a fost potolit de către Poliția Cluj și colegii săi de la Jandarmerie, după ce, ieri, înarmat cu pistolul de serviciu, în timpul orelor de program, a vandalizat o grădiniță.

Aparent grădinița la care acesta i-a spart geamurile și a vandalizat-o parțial era locul unde lucra soția acestuia, scrie gazetadecluj.ro

Nu îmi vine să cred. Așa ceva este șocant. Cum a fost posibil ca un jandarm să provoce teroare în preajma unei grădinițe! Cum a trecut acesta testele psihologice și de ce încă este în funcție. Biata lui soție! Nu pot să cred că în 2016 ne putem aștepta ca ziua în amiaza mare un jandarm sau orice om al legii să poate să scoată arma din dotare și să își facă propria lege” a declarat o femeie care dorește să-și păstreze anonimatul.

Mai mulți martori îngroziți au apelat serviciul 112, iar echipajele ce au intervenit, au reuși  să-l imobilizeze pe acesta.

Potrivit surselor, jandarmul Abrudan Florin a mai fost pus în rezervă în urmă cu ceva timp pe motiv că ar fi manifestat un comportament neadecvat, însă fără a se cunoaște exact motivul, acesta a fost repus în funcție.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/teroare-la-gradinita-un-jandarm-i-a-amenintat-pe-copii-si-pe-educatoare-cu-pistolul-din-dotare-30827.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/teroare-la-gradinita-un-jandarm-i-a-amenintat-pe-copii-si-pe-educatoare-cu-pistolul-din-dotare-30827-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv