loading…

Steaua București s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, în această seară, după ce a învins formația de ligă secundă Foresta Suceava cu scorul de 2-1 (1-1), în deplasare.

Ovidiu Popescu (9) și Adnan Aganovic (47) au marcat golurile Stelei, în timp ce pentru gazde a înscris Marius Matei (18), după o eroare a lui Bogdan Mitrea, scrie Agerpres.

A fost primul meci de fotbal disputat în nocturnă la Suceava, gazdele închiriind o instalație mobilă pentru acest lucru.

Steliștii au controlat meciul și au acuzat neacordarea unui penalty în minutul 37, pentru un henț în careu la Alin Mutu. Steaua a avut o bară, prin Vlad Achim (85), iar Adnan Aganovic și Dennis Man au ratat apoi singuri cu portarul.

Foresta, ocupanta locului secund în liga a doua, putea trimite meciul în prelungiri, dar Cornel Căinari a ratat din 6 metri (90+1).

Steaua a folosit o echipă cu mai multe rezerve, iar Mihai Pintilii și Adnan Aganovic au evoluat pentru prima oară după lungi absențe cauzate de accidentări.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/steaua-calificata-in-optimile-cupei-romaniei-dupa-2-1-cu-foresta-suceava-30771.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/steaua-calificata-in-optimile-cupei-romaniei-dupa-2-1-cu-foresta-suceava-30771-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv