Autor:
Gabriel Mihai
| vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 23 Vizualizari

<!–

–>

Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu

Președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, dar și deputatul Sebastian Ghiță, s-au prezentat în această dimineață la sediul DNA București pentru a depunde un denunț penal împotriva lui Dacin Cioloș și a Guvernului.

Cei doi, Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu, s-au prezentat la DNA cu o plângere penală împotriva lui Dacian Cioloș și a Guvernului pentru achiziția Cumințeniei Pământului. Acesta au transmis că este vorba de infracțiune de înșelăciune și fraudă în acest act achizie a operei de artă.

Bogdan Diaconu: “Am venit să depunem un denunț penal împotriva lui Dacian Cioloș, pentru infracțiunea de înșelăciune și fraudă în cazul achiziției Cumințeniei Pământului. Au fost evaluări de 800.000, 1 milion, 2 milioane sau 5 milioane de euro. Până la urmă s-a ajuns la suma de 11 milioane de euro”

Sebastian Ghiță: “DNA trebuie să arate românilor că sunt echidistanți. Trebuie să înceapă cercetările la această megafraudă de astăzi care se poate transforma într-un nou ANRP.

Am informații precise că această operă de artă și faptul că este exclus ca ea sa fie achiziționată din bani publici. Acesta poate fi startul unui nou ANRP. Ne putem trezi cu retrocedari și răscumpărări de opere de artă la prețuri supraestimate” 

Tag-uri:
Sebastian Ghiță, PRU, Bogdan Diaconu, Cumințenia Pământului, cumintenia pamantului, Dacian Ciolos, dacian ciolos, evaluare, achizitie, Guvern, Diaconu, Ghita, Partidul romania unita, ANRP, frauda, plangere penala, denunt penal

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu au depus un DENUNȚ PENAL împotriva lui Dacian Cioloș și a Guvernului.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/tyntntyntntyntyntn-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/tyntntyntntyntyntn-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Gabriel Mihai | vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 23 Vizualizari <!-- --> Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu Președintele Partidului România...

Preluat de la EVZ