Autor:
Andrei Micşa
| vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu sunt cele mai bune prietene, asta știe multă lume. Dar se pare că, după ce Zâna a decis să încheie relația cu turcul Tuncay Ozturk, la iveală a ieșit și mesajul Mihaelei Rădulescu.

Că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu sunt cele mai bune prietene, asta știe multă lume. Dar se pare că, după ce Zâna a decis să încheie relația cu turcul Tuncay Ozturk, la iveală a ieșit și mesajul Mihaelei Rădulescu.

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care își anunța fericirea sa cu „bărbatul vieții sale”, Felix Baumgartner.

Pe data de 21 octombrie, poza a fost postată cu ocazia unei zile speciale între cei doi, și anume împlinirea a doi ani de când sunt împreună.

Coincidență sau nu, la nici o săptămână de la această postare marea rivală a Mihaelei Rădulescu, Andreea Marin, a postat tot pe facebook mesajul de adio a relației dintre ea și turcul Tuncay Ozturk. 

Din punct de vedere sentimental, Andreea Marin nu stă deloc bine, în timp ce Mihaela Rădulescu o duce excelent. Rămâne de văzut cum va decurge în continuare relațiile acestora cu persoanele apropiate.

Iată mesajul Mihaelei Rădulescu de pe pagina sa de Facebook:

Iată și mesajul Andreei Marin de pe pagina sa de Facebook.

Tag-uri:
Andreea Marin, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, Mihaela Radulescu, divort Andreea Marin, Andreea Marin divorteaza

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Postarea de pe Facebook care o DĂRÂMĂ pe Andreea Marin. Marea sa RIVALĂ e în culmea fericirii. Mihaela Rădulescu a postat un MESAJ care o va ÎNFURIA LA CULME pe Zână: “Mi-e inima veselă…”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/andreea-marin-si-mihaela-radulescu-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/andreea-marin-si-mihaela-radulescu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Andrei Micşa | vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu...

Preluat de la EVZ