loading…

Un medic de familie a fost implicat într-un grav accident de circulație astăzi, în timp ce se deplasa spre centrul de permanență într-un sat din apropiere de Vaslui, unde era de gardă.

Medicul Teodora Dima (42 de ani) se afla la volanul mașinii sale, deplasându-se către centrul de permanență din localitatea Lipovăț, județtul Vaslui.

Potrivit primelor cercetări efectuate la fața locului de polițiștii rutieri, s-ar fi aplecat să ia ceva din mașină, motiv pentru care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Speriată, doctorița a confundat pedalele, apăsând pe accelerație. Mașina a intrat într-un gard viu situat pe marginea părții carosabile, a trecut peste un mal de pământ și a căzut, ulterior, într-un canal de irigații. Șoferița a reușit să iasă singură din autoturism.

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale. Persoana implicată în accident nu a suferit leziuni, a fost transportată la spital pentru a se evita intrarea în șoc hipotermic, având în vedere că era udă”, a declarat Loredana David, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

sursa foto: vremeanoua.ro

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-medic-a-plonjat-cu-masina-intr-un-canal-cu-apa-dupa-ce-a-incurcat-pedalele-30801.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-medic-a-plonjat-cu-masina-intr-un-canal-cu-apa-dupa-ce-a-incurcat-pedalele-30801-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv