Autor:
Radu Pădure
| vineri, 28 octombrie 2016 | 2 Comentarii
| 419 Vizualizari

<!–

–>

O doctoriță din Franța a fost condamnată la interdicția de a profesa vreme de o lună pentru islamofobie față de o pacientă cu văl islamic.

Condamnarea a fost pronunțată de către Ordinul Medicilor din Rhônes-Alpes, împotriva unei doctorițe generalist din Isère, care i-a spus pacientei:

„Reprezentați un scandal pentru toate femeile”, „Eu sunt pentru libertatea femeilor iar vălul dvs. este un semn religios ostentativ și este ilegal”, „Nu mai vreau femei cu văl în Franța”.

Scena, petrecută în luna iunie 2015, a fost filmată de pacienta în cauză, care a difuzat înregistrarea pe internet.

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Tag-uri:
islamofobie, franta, medic, val islamic, musulmani, Ordinul Medicilor, Decizia Ordinului

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medic CONDAMNAT pentru că a spus: „Nu mai vreau femei cu VĂL ISLAMIC în Franța”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/medic-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/medic-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Radu Pădure | vineri, 28 octombrie 2016 | 2 Comentarii | 419 Vizualizari <!-- --> O doctoriță din Franța a fost condamnată...

Preluat de la EVZ