loading…

Jucătoarea poloneză de tenis Agnieszka Radwanska, ocupanta locului 3 în clasamentul WTA, a câștigat, astăzi, scor 7-5, 6-3, partida cu Karolina Pliskova (Cehia, 5 WTA), ultima din cadrul Grupei Albe a Turneului Campioanelor, dotat cu premii în valoare totală de 7,000,000 de dolari.

Partida dintre cele două sportive a durat o oră și 20 de minute. În primul set s-a mers cap la cap cu serviciul până în game-ul cinci, când Pliskova a reușit break-ul, iar apoi s-a distanțat la 4-2. Sportiva din Cehia a fost, însă, egalată, de Radwanska, care a și preluat conducerea, scor 5-4. În cele din urmă, Aganieszka Radwanska a câștigat setul, scor 7-5, după ce a câștigat contra serviciului în ultimul game, scrie Mediafax.

Actul secund a avut parte de nu mai puțin de cinci breakuri. Radwanska a câștigat de trei ori pe serviciul Pliskovei, care a câștigat contra serviciului de două ori. În ciuda break-urilor, setul a fost destul de echilibrat, sportiva din Cehia reușind să facă diferența în penultimul game, cu un nou break. Poloneza a urmat la serviciu, pe care l-a câștigat fără emoții, și și-a trecut în cont setul secund, scor 6-3.

În urma acestui rezultat, Agnieszka Radwanska a obținut calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, competiție pe care a câștigat-o anul trecut. Din Grupa Alba, în semifinale a mai acces și Svetlana Kuznetsova, sportivă care s-a bătut cu Johanna Konta pentru un loc în Singapore.

Astfel, mâine, în semifinale, Angelique Kerber, liderul mondial, o va întâlni pe Agnieszka Radwanska, iar Svetlana Kuznetsova va juca împotriva Dominikăi Cibulkova.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/kerber-radwanska-si-kuznetsova-cibulkova-meciurile-din-semifinalele-turneului-campioanelor-30828.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/kerber-radwanska-si-kuznetsova-cibulkova-meciurile-din-semifinalele-turneului-campioanelor-30828-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv