Autor:
Daniel Teodoreanu
| vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 140 Vizualizari

<!–

–>

Istorie fotografiată în sute de ani.

Detonate.com a publicat mai multe fotografii care au scris istorie la vremea realizării lor şi care încă mai scriu şi astăzi.

Spre exemplu, o fotografie realizată în 1990 de prestigioasa publicaţie LIFE, a surprins momentul în care copilul unui familii murea răpus de SIDA. Această imagine a creat un val uriaş de emoţii în SUA şi a schimbat felul americanilor de a privi teribila boală.

Muntele cu scheletele bizonilor, fotografie realizată în 1870, tot în SUA, arată o realitate incredibilă chiar şi pentru acele vremuri.

Combustia spontană a unei femei reprezintă o altă imagine istorică, realizată în 1972, la fel cum este şi fotografia în care doi copii se aruncă de la etaj, în 1975, pentru a scăpa de  incendiul care cuprinsese blocul în care locuiau. Unul dintre cei doi copii a supravieţuit pentru că a căzut pe corpul celuilalt.

Greierele gigant capturat în 1937, inima găurită a unui presupus vampir, parcul de distracţii al celor de la Ku Klux Klan sau arma imensă care împuşca 50 de raţe dintr-un foc reprezintă alte imagini senzaţionale.

De asemenea, poza realizată în 1915, cu un oficial turc care păcălea o familie de armeni cu o bucată de pâine sau execuţia unui tânăr comunist în stradă, la Munchen, în 1919, sunt alte imagini care emoţionează şi arată o faţă dură a istoriei.

Mai sunt şi alte imagini în care apar figure legendare din toată lumea sau fapte incredibile pentru acele epoci.

Vizionare plăcută.

Sursa foto: detonate.com

Alte GALERII FOTO care CONŢIN IMAGINI UIMITOARE din toată lumea

Neobişnuitele TOALETE PENTRU BĂRBAŢI stârnesc CELE MAI AMUZANTE REACŢII. Fetele şi MĂICUŢELE SE UITĂ LA EI, iar cactusul şi ghilotina STAU LA PÂNDĂ l Foto

DIVIZIA DE UCIGAŞI AMFIBII din armata Rusiei. Imagini TOP SECRET scoase din arhivele militare cu TEHNICA ŞI ANTRENAMENTELE speciale l Foto

Tag-uri:
istorie, istorie fotografiata, fotografii celebre, galerie foto, fotografii istorice

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ISTORIE FOTOGRAFIATĂ în sute de ani. Momentele care AU SCHIMBAT LUMEA şi despre care SE VORBEŞTE ŞI AZI, suprinse într-o GALERIE FOTO unică.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/f-1-executing-a-communist-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/f-1-executing-a-communist-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Daniel Teodoreanu | vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 140 Vizualizari <!-- --> Istorie fotografiată în sute de ani Istorie...

Preluat de la EVZ