loading…

În această dimineață, patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și 17 pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș și de la Punctul de lucru Băile-Herculane s-au deplasat de urgență spre Mehadica pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o casă și câteva anexe aflate în apropierea acesteia.

Incendiul se manifesta violent, cu flacără, s-a extins la anexele caselor vecine și a cuprins o suprafață de aproximativ 800 mp. Pompierii militari împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Băile Herculane au localizat și lichidat incendiul înainte de a se extinde și la casele din apropiere și au salvat bunuri materiale și mai multe animale, scrie Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Semenic” Caraș-Severin.

Două persoane au fost transportate la spital de ambulanțele Serviciului de Ambulanță Județean, una suferind arsuri de gradul II la membrele inferioare și superioare, iar cealaltă un atac de panică.

La locul evenimentului au fost prezente și echipaje ale poliției și reprezentanți ENEL.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/incendiu-violent-la-mai-multe-case-galerie-foto-30817.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/incendiu-violent-la-mai-multe-case-galerie-foto-30817-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv