Autor:
Petre Ţache
| vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 32 Vizualizari

<!–

–>

SURSA FOTO: vremeanoua.ro

La unul din restaurantele din Piaţa Centrală din Bârlad, Sebhause, unde se servesc mici şi cârnati la grătar, a izbucnit un incendiu la coşul de evacuare al fumului.

Clienţii aflati în restaurant au fost imediat evacuaţi si au fost chemaţi pompierii. “Apelul a fost făcut la orele 15.00, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor, informează site-ul vasluian vremeanoua.ro. S-a constatat că în interiorul restaurantului nu se aflau persoane, iar incendiul se manifesta la coşul de fum al grătarelor. Au ars o uşă din termopan, racordul de aluminiu până la coş, grăsimea de pe coşsi de pe grătare, plus o parte din tavan. Cauza incendiului a fost efectul termic de la un coş de fum neprotejat corespunzător”, a precizat căpitanul Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, pentru vremeanoua.ro. Pe scurt, n-a fost curăţată grăsimea care iese pe coş odată cu fumul, de la micii, cârnaţii şi carnea de pe grătar, astfel că aceasta s-a încins şi a luat foc. Nu s-au înregistrat victime, doar pagubele menţionate.

Tag-uri:
mititei, carnati, incendiu, barlad, isu, Petru Iftene

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu de la mititei şi cârnaţi în centrul Bârladului.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/incendiu_2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/incendiu_2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Petre Ţache | vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 32 Vizualizari <!-- --> SURSA FOTO: vremeanoua.ro La unul din restaurantele din...

Preluat de la EVZ