loading…

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza (locul 6 în clasamentul mondial) a câștigat, astăzi, meciul cu sportiva rusă Svetlana Kuznetsova (poziția 9 WTA), scor 3-6, 6-0, 6-1, în Grupa Albă a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Partida a durat o oră și 35 de minute și a fost lipsită de miză. Kuznetsova era deja calificată în semifinale, în timp ce Muguruza nu mai avea nicio șansă să avanseze. Svetlana a început mai bine, cu două break-uri și un prim set rapid. Apoi a cedat inexplicabil și a mai luat un singur game până la final. Seturile doi și trei au durat o oră în total, iar mulți dintre spectatori și-au manifestat dezamăgirea prin fluierături, în condițiile în care Kuznetsova a părut că își conservă energia pentru runda următoare, scrie Mediafax.

Garbine Muguruza s-a impus în principal grație primului serviciu, cu care a câștigat 74% dintre puncte. Deși a comis șapte duble greșeli și i-a oferit 13 oportunități de break adversarei, sportiva din Spania și-a pierdut de doar două ori serviciul. De cealaltă parte, Svetlana Kuznetsova și-a cedat de șase ori serviciul.

În ierarhia Grupei Albe, Garbine Muguruza termină pe ultimul loc, cu un punct, iar Svetlana Kuznetsova încheie pe primul loc, cu două puncte. În semifinalele Turneului Campioanelor, Kuznetsova o va întâlni pe cea de-a doua clasată din Grupa Roșie, slovaca Dominika Cibulkova (locul 8 WTA).

Pentru parcursul de la Singapore, Garbine Muguruza va primi un cec în valoare de 304.000 de dolari și 300 de puncte în clasamentul mondial. Muguruza va termina anul pe locul 7 în ierarhia WTA.

Cea de-a doua jucătoare calificată în semifinale din Grupa Albă va fi stabilită în urma meciului Agnieszka Radwanska (Polonia, locul 3 WTA) – Karolina Pliskova (Cehia, 5 WTA), de la ora 14.30. Fiecare are câte o victorie la Turneul Campioanelor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/garbine-muguruza-svetlana-kuznetsova-scor-3-6-6-0-6-1-in-grupa-alba-a-turneului-campioanelor-30795.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/garbine-muguruza-svetlana-kuznetsova-scor-3-6-6-0-6-1-in-grupa-alba-a-turneului-campioanelor-30795-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv