Autor:
Ionel Dancu
| vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 8 Vizualizari

<!–

–>

Fostul deputat PC Lia Ardelean va candida ca independent în judeţul Arad pentru un mandat la Camera Deputaţilor.

Lia Ardelean şi-a depus joi seară, la Biroul Electoral Judeţean, dosarul cu cele aproape 4.000 de semnături din partea susţinătorilor săi, candidatura sa fiind validată de către BEJ.

Lia Ardelean a declarat că mulţi arădeni i-au cerut să îşi depună candidatura pentru un nou mandat.

‘Am avut surpriza ca foarte mulţi arădeni să îmi solicite să îmi depun candidatura pentru un nou mandat. Am cântărit foarte bine acest lucru şi, cu numai două săptămâni înainte de termenul până la care trebuiau depuse candidaturile, am demarat campania de strângere de semnături. A fost un efort mare, dar cu ajutorul oamenilor care mi-au fost aproape am reuşit să adun un număr suficient de mare de semnături. Nu pot încheia fără a spune că, având în vedere felul în care am fost primită în aproape toate localităţile din judeţ, căldura cu care m-au primit oamenii, am foarte mari speranţe că voi reuşi să obţin un nou mandat de deputat’, a declarat pentru AGERPRES Lia Ardelean.

Tag-uri:
independent, lia ardelean, parlamentare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fost deputat candidează independent la parlamentare.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/lia-ardelean-sursa-agerpres-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/lia-ardelean-sursa-agerpres-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 8 Vizualizari <!-- --> Fostul deputat PC Lia Ardelean va candida...

Preluat de la EVZ