loading…

O fetiță de 6 ani a fost grav rănită după ce un tavan a căzut pe ea. Copila se afla la o zi onomastică, când, brusc, tencuiala tavanului din interiorul garsonierei în care se afla, s-a desprins și a cazut.

Fetița a fost transportată de urgență la spital cu mai multe răni la nivelul feței, scrie antena3.ro.

Un alt copil a fost și el ușor rănit, însă nu a avut nevoie de îngriiri medicale. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție care au efectuat măsurători în interiorul garsonierei.

Incidentul s-a petrecut în Botoșani, într-o garsonieră din cartierul ANL Bucovina. Fetița în vârsta de 6 ani era la ziua de naștere a unui copil, când tencuiala groasă de aproximativ 3-4 cm a tavanului a cazut peste ea. 

Alertați, părinții au sunat imediat la 112.

Bărbatul care locuiește în chirie de 9 ani de zile spune că nu a mai avut probleme de acest gen. Acum se teme pentru viața sa și a familiei sale. Acesta spune că în orice moment poate să se trezească cu tavanul peste ei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/fetita-in-stare-grava-dupa-ce-tavanul-garsonierei-a-cazut-peste-ea-30774.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/fetita-in-stare-grava-dupa-ce-tavanul-garsonierei-a-cazut-peste-ea-30774-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv