loading…

Dublul Dominic Inglot/Florin Mergea (Marea Britanie/România) a abandonat ieri în sferturile de finală ale turneului de la Basel, la scorul de 7-5, 2-2 pentru echipa Marcel Granollers/Jack Sock (Spania/SUA), din cauza accidentării la gleznă suferită de către Florin Mergea.

Partida s-a încheiat după o oră de joc. Mergea și-a luxat glezna la finalul primului set, a încercat să continue, dar deplasarea sa în teren era vizibil afectată, astfel că a decis să se retragă, scrie Mediafax

Accidentarea lui Florin (31 de ani) nu este gravă, dar va pune punct sezonului său, întrucât nu îi va permite participarea la Masters-ul de la Paris de săptămâna viitoare, ultima competiție înainte de Turneul Campionilor.

Pentru participarea în Elveția, Mergea și Inglot vor primi un cec de 13.530 euro și 90 de puncte în clasamentul ATP. Românul se află pe locul 14 la dublu, în timp ce britanicul este pe poziția a 38-a.

Florin Mergea revenise recent după o accidentare și refăcuse o parteneriat cu Dominic Inglot (30 de ani) din perioada 2014-2015. Românul și britanicul au jucat două finale împreună, în 2015, la Montpellier și Auckland.

Din 2015, Mergea a făcut pereche cu indianul Rohan Bopanna (36 de ani), cu care a participat la Turneul Campionilor anul trecut și cu care a câștigat două trofee (Madrid și Stuttgart). Florin este medaliat cu argint în proba de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, alături de Horia Tecău.

În acest an, dublul Florin Mergea/Rohan Bopanna nu s-a calificat la Turneul Campionilor, ocupând locul 15 în clasamentul ATP Race to London.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/dominic-inglot-si-florin-mergea-s-au-retras-in-sferturile-de-finala-ale-turneului-de-la-basel-30783.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/dominic-inglot-si-florin-mergea-s-au-retras-in-sferturile-de-finala-ale-turneului-de-la-basel-30783-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv