Autor:
Ionel Dancu
| vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 19 Vizualizari

<!–

–>

Premierul Dacian Cioloş spune că regiunile din România nu trebuie izolate, aşa cum afirmă sloganul “Salvăm un anume oraş de Bucureşti”, prin care UDMR îşi face campanie electorală în unele judeţe din Ardeal.

“Eu nu cred că trebuie să salvăm nicio regiune de Bucureşti şi mai ales Ardealul cred că nu are de ce să se plângă, Ardealul, din punct de vedere economic, a evoluat foarte bine sau, mă rog, zonele din Transilvania şi Banat. Problemele pentru care va trebui să avem viziune şi proiecte în viitor, pentru a echilibra dezvoltarea, sunt mai ales în zona de est a României şi în zona de sud. Eu nu cred că astfel de abordări locale sunt soluţii pentru dezvoltarea României. Eu cred că dimpotrivă, trebuie să găsim modalităţi, şi pe partea de infrastructură, dar şi pe alte domenii în care să legăm cât mai mult regiunile din România şi nu să le izolăm”, a afirmat premierul.

UDMR a afişat mai multe bannere în oraşe din Ardeal cu mesaje precum “Salvăm Clujul. De Bucureşti” sau “Salvăm Oradea. De Bucureşti”.

Tag-uri:
udmr, ciolos, slogan, ardeal

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacian Cioloş ceartă UDMR pentru sloganul din Ardeal.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ciolos_7-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ciolos_7-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 19 Vizualizari <!-- --> Premierul Dacian Cioloş spune că regiunile din...

Preluat de la EVZ