loading…

Echipa de handbal feminin CSM București, deținătoarea Ligii Campionilor, a pierdut, astăzi, scor 24-27, meciul disputat cu ETO Gyor, în etapa a treia din faza grupelor.

Elevele lui Jakob Vestergaard au început mai bine partida din Sala Polivalentă de la București, au preluat controlul jocului și au intrat cu un avantaj de patru goluri la pauza meciului, scor 13-9. Campioana României a avut chiar și un avantaj de cinci goluri la începutul reprizei secunde, însă ETO Gyor, formație pregătită de Martin Ambros, selecționerul României, a revenit și a câștigat partida, conform Mediafax.

Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Bernadett Bodi cu șase goluri, urmată de pivotul Nora Mork și Eduarda Amorim, cu cinci reușite. Isabelle Gullden, Linea Torstenson și Anita Gorbicz au avut câte patru goluri marcate. În urma acestui rezultat, ETO Gyor a acumulat șase puncte și se află pe primul loc în grupa C a Ligii Campionilor, urmată de CSM București și Midtjylland, cu câte două puncte.

Următorul meci al CSM-ului va fi tot cu ETO Gyor, pe 4 noiembrie, de la ora 20:00, de această dată în Ungaria. Celălalt meci din etapa a treia a grupei C, Rostov Don – Midtjylland, se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00, pe terenul rusoaicelor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/csm-bucuresti-eto-gyor-scor-24-27-in-etapa-a-treia-a-grupei-c-din-liga-campionilor-la-handbal-30833.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/csm-bucuresti-eto-gyor-scor-24-27-in-etapa-a-treia-a-grupei-c-din-liga-campionilor-la-handbal-30833-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv