Autor:
Andrei Micşa
| vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 2 Vizualizari

<!–

–>

Banca Națională de Spermă a dat FALIMENT

Banca Națională de Spermă a dat faliment din cauza numărului prea mic de donatori care s-au prezentat în decursul a doi ani.

OPT bărbați s-au prezentat la Banca Națională de Spermă a Marii Britanii în decursul a doi ani. Dintre cei opt, unul s-a retras din procedură, din cauza unei legi care a schimbat întregul sistem de colectare a semenului.

În octombrie 2014, Banca a primit un grant de 77.000 de lire pentru a funcționa. Dar această sumă nu a ajuns pentru “supraviețuirea” băncii, iar aceasta va fi închisă în urma acestui lucru, potrivit Daily Mail.

Legea care i-a speriat pe „tații de ocazie” transmitea că tații donatori erau obligați să-și lase datele de contact, iar copiiilor le este permis să-i găsească pe aceștia. Aceasta a avut un efect destul de mare.

Ca urmare a acestei modificări a legii, toți copiii concepuți ca rezultat al donării de spermă la sau după 1 aprilie 2005, au dreptul să cunoască identitatea tatălui lor, atunci când împlinesc 18 ani.

O altă regulă care i-a pus pe bărbați pe gânduri este faptul că nu pot face sex timp de 48 de ore înainte de a face donația la bancă.

Cei de la banca respectivă transmit că semenul strâns deja va fi pus la dispoziția cuplurilor care se luptă pentru a concepe un copil.

Tag-uri:
Banca Națională, donat, sperma, donatori, donatori sperma, donatori Marea Britanie, Marea Britanie, tati, copii, parinti, donare sperma, banca sperma, banca, regula, lege, cupluri, concepere copil

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Banca Națională de Spermă a dat FALIMENT. O lege specială A BĂGAT FRICA ÎN DONATORI, ei refuzând să mai doneze.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/Spermatozozi-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/Spermatozozi-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Andrei Micşa | vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari <!-- --> Banca Națională de Spermă a dat FALIMENT Banca...

Preluat de la EVZ