loading…

Un oficial de rang înalt din cadrul Departamentului pentru Aviație Civilă din Myanmar a declarat că o “aeronavă neidentificată” s-a prăbușit în mare, în largul coastei de vest a țării, iar autoritățile încearcă să o localizeze, relatează Reuters online.

Singurul lucru pe care îl pot spune sigur în acest moment este că nu este un avion al companiilor nostre aeriene, din ce am verificat până acum“, a declarat oficialul Tin Maung Ni pentru Reuters.

Acesta a spus că autoritățile aviatice au fost alertate de către surse regionale despre accidentul care, potrivit unor informații neconfirmate deocamdată, a avut loc astăzi dimineața, scrie Mediafax.

Tin Maung Ni a spus, de asemenea, că nu există informații că ceva ar fi în neregulă de la vreo companie care operează în larg în regiune sau care survolează Myanmarul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/avion-neidentificat-prabusit-in-largul-coastei-de-vest-a-myanmarului-30788.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/avion-neidentificat-prabusit-in-largul-coastei-de-vest-a-myanmarului-30788-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv