Autor:
Andrei Micşa
| vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 431 Vizualizari

<!–

–>

Andreea Marin a fost filmată când a izbucnit în lacrimi în fața lui Tuncay. Momentele respective au fost surprinse de paparazzi și toată lumea le-a văzut.

Citește și:

DIVORŢUL ANULUI ÎN ROMÂNIA se poate TRANSFORMA ÎNTR-O AFACERE PROFITABILĂ. Detaliul din MESAJUL de pe Facebook. Cum şi-a făcut RECLAMĂ “ZÂNA SURPRIZELOR”


Ea este MOTIVUL DIVORŢULUI dintre Andreea Marin şi Tuncay Ozturk? Cum arată FEMEIA DESPRE care se spunea că are o relaţie cu soţul Andreei Marin


 

Lacrimile Andreei Marin au curs în public, anul trecut, în imaginile prezentate de Wowbiz. „Zâna” plângea în fața lui Tuncay Ozturk, cu care atunci trăia o frumoasă poveste de dragoste. Ieri însă, Andreea Marin a făcut anunțul pe contul săi de Facebook că mariajul cu Tuncay a ajuns la final.

Relația dintre cei doi nu a fost mereu frumoasă, în trecut ei având și mai multe certuri în public. Însă cea mai surprinzătoare a fost momentul de iarna trecută, atunci când cei doi au ieșit la o cină romantică. Dar lucrurile nu erau așa de frumoase, iar diva a izbucnit în plânt în fața soțului turc, pe care l-a ignorat apoi toată seara.

Ulterior, Andreea Marin a susținut că a reacționat așa la primirea unui mesaj cutremurător din partea mamei uneia dintre victimele de la Colectiv.

Andreea Marin, în lacrimi

Andreea Marin, în lacrimi în fața iubitului turc

Tag-uri:
Andreea marin, lacrimi, Andreea Marin despartire, despartire andreea marin, despartire marin andreea, Tuncay Ozturk, relatie Andreea Marin, mariaj, cearta, imagini, zana

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreea Marin, ÎN LACRIMI în fața lui Tuncay. Nu a mai putut și a IZBUCNIT ÎN PLÂNS | FOTO.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/andreea-marin-in-lacrimi-mergem-mai-departe-cu-zambetul-pe-buze-si-mana-in-mana-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/andreea-marin-in-lacrimi-mergem-mai-departe-cu-zambetul-pe-buze-si-mana-in-mana-465x390-300x175.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Andrei Micşa | vineri, 28 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 431 Vizualizari <!-- --> Andreea Marin a fost filmată când a...

Preluat de la EVZ