loading…

Un accident în care au fost implicate cinci autoturisme a avut loc astăzi, pe DN 1, în localitatea prahoveană Puchenii Mari, la fața locului deplasându-se mai multe ambulanțe pentru evaluarea persoanelor rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe sensul de mers către Ploiești al DN 1, iar din primele cercetări a reieșit că ar fi vorba despre o coliziune de tip față-spate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că, la acest moment, trei persoane care ar fi rănite sunt evaluate la locul evenimentului, urmând să se stabilească dacă acestea vor fi transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Traficul în zonă nu este afectat de accident, a mai precizat reprezentantul IPJ Prahova.

sursa foto: observatorulph.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/accident-grav-cinci-masini-au-fost-implicate-30784.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/accident-grav-cinci-masini-au-fost-implicate-30784-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv