loading…

Procuratura Generală a anunțat astăzi, că membrii a două grupări criminale care se ocupau cu traficul de droguri au fost reținuți. Printre complici era și un angajat al poliției.

Activitatea grupărilor criminale a fost documentată timp de trei luni, potrivit adevarul.ro

 În total au avut loc 28 de percheziții în urma cărora au fost arestate 12 persoane.

Printre cei reținuți este și un polițist. Acesta are 29 de ani și este angajat al IP Ciocana.

Asupra sa au fost găsite aproximativ 20 grame de heroină. El avea rolul de distribuire a heroinei, care era adusă prin contrabandă. Un gram de heroină era vândut cu 1.600 de lei. Gruparea în care era implicat polițistul ar fi reușit să vândă circa jumate de kilogram de heroină și ar fi obținut circa 700.000 lei.

A doua grupare se ocupa cu distribuirea drogurilor în cluburile de noapte. În acest caz au fost reținuți doi chelneri din două cluburi, care au distribuit droguri în cluburile de noapte. 

La moment se verifică tangența dintre cele două grupuri criminale.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-politist-un-medic-si-mai-multi-chelneri-sunt-cercetati-intr-un-dosar-pentru-trafic-de-droguri-30738.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-politist-un-medic-si-mai-multi-chelneri-sunt-cercetati-intr-un-dosar-pentru-trafic-de-droguri-30738-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv