loading…

Un nou cutremur cu magnitudinea de 4,4  s-a produs astăzi în centrul Italiei la ora locală 10:21 (08:21 GMT), cu epicentrul în Castel Sant’Angelo su Nera, în aceeași zonă în care s-au înregistrat cele trei cutremure de ieri noapte, a informat Institutul Italian de Geofizică și Vulcanologie (INGV), citat de EFE și Agerpres.

Pământul se zguduie în continuare în centrul Italiei iar acest nou seism a declanșat panica între persoanele adăpostite în corturi și centrele de adăpost puse la dispoziție în cursul nopții în regiunea Marche.

Este vorba de cel mai puternic seism înregistrat după seria de replici de miercuri noapte, dintre care cea mai mare a fost de 5,9 grade.

VEZI ȘI: Două cutremure puternice au zguduit Italia: ‘Nu se mai oprea! Se mișcau ușile!’

În centrul localității Croce Rossa Visso, una dintre cele mai afectate de ultimele seisme și unde oamenii au petrecut noaptea în stradă, s-au repetat scenele de panică, cu persoane strigând și alergând îngrozite, au informat mass-media locale.

Și la Ussita, o localitate aproape de epicentrul ultimelor seisme, s-au produs noi prăbușiri ale clădirilor deja afectate, potrivit informațiilor difuzate de ‘Sktg24’.

INGV a comunicat că de ieri ora locală 19.00 (17.00 GMT) și până astăzi la ora 10:00 (8:00 GMT) s-au produs peste 200 de replici, dintre care unele de aproximativ 4 grade pe Richter.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-nou-cutremur-in-centrul-italiei-30737.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/un-nou-cutremur-in-centrul-italiei-30737-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv