Autor:
Simona Stupar
| joi, 27 octombrie 2016 | 7 Comentarii
| 663 Vizualizari

<!–

–>

Cei doi rivali în alegerile prezidențiale din SUA au râs împreună, la un dineu de caritate FOTO:AGERPRES

Candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, susține că politica externă, în Siria, a rivalei sale, democrata Hillary Clinton, va conduce la declanșarea celui De-al Treilea Război Mondial.

Donald Trump crede că SUA ar trebui să se concentreze asupra victoriei în fața Statului Islamic, nu pe schimbarea de la putere a președintelui sirian.

Politică periculoasă

Hillary Clinton a propus instituirea unei zone fără zboruri deasupra Siriei, dar șeful armatei americane a explicat că acest lucru ar putea grăbi un război cu avioanele rusești din regiune. Consilierii din campania lui Clinton l-a acuzat pe Trump că exploatează temerile americanilor.

„O să ne trezim în al Treilea Război Mondial, din cauza Siriei, dacă o ascultăm pe Hillary Clinton”, a mai spus Trump, adăugând: „nu ne luptăm doar cu Siria, ci și cu Rusia și Iranul, nu e clar?”.

Candidatul republican a mai spus că Rusia este o țară nucleară, dar „o țară unde bombele funcționează, nu ca la alții, care doar se laudă”.

În opinia lui Trump, ar trebui ca SUA să nu se mai concentreze asupra lui Bashar al- Assad, ci asupra ISIS.

De altfel, a adăugat Trump, Clinton nu va mai putea discuta cu președintele rus, Vladimir Putin, după ce l-a criticat. „Cum o să meargă ea să negocieze cu acest om, când a spus despre el doar lucruri rele?”, a întrebat magnatul republican.

Tag-uri:
trump, Donald Trump, Casa Albă, SUA, Hillary Clinton, Rusia

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trump crede că Hillary va declanșa al Treilea Război Mondial.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/10-sua-clinton-trunp-agerpres-9148424-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/10-sua-clinton-trunp-agerpres-9148424-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAmerica
Autor: Simona Stupar | joi, 27 octombrie 2016 | 7 Comentarii | 663 Vizualizari <!-- --> Cei doi rivali în alegerile prezidențiale din SUA...

Preluat de la EVZ