Autor:
Ionel Dancu
| joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 2935 Vizualizari

<!–

–>

Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu deschide lista candidaţilor PMP la Senat, în Bucureşti, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Traian Băsescu a mai fost deputat de Vaslui timp de două mandate, în 1992-1996 şi 1996-2000. De asemenea, Traian Băsescu este singurul preşedinte care a ocupat două mandate consecutive la Palatul Cotroceni şi singurul preşedinte care a trecut prin două referendumuri de suspendare.

Traian Băsescu a spus ]n ultima perioadă că este obligaţa sa “morală”, ca şef al partidului, să conducă PMP în bătălia electorală. Fostul şef al statului a spus că nu este “tentat” de activitatea de parlamentar, ci vrea doar să ajute PMP să intre în Parlament.

“Sunt convins că îmi pot servi, în continuare, ţara, punând la dispoziţia legislativului experienţa uriaşă pe care am acumulat-o ca Ministru, Primar General şi Preşedinte, şi, nu în ultimul rând, experienţa de comandant de navă, care m-a călit, m-a făcut capabil să înfrunt orice și mi-a dat dimensiunea reală a loialității față de țară. Eu mi-am depus candidatura, dar cei care vor decide sunt bucureştenii şi, pentru întregul PMP, românii”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Lista PMP Bucureşti:

Camera Deputaţilor

1. Valeriu Steriu (fost lider UNPR)

2. Eugen Tomac (fost lider PMP)

3. Vasile Ştefănescu (preşedinte COTAR)

4. Ştefan Florescu (fost candidat independent la Primăria Sector 6)

Senat:

1. Traian Băsescu (preşedintele PMP)

2. Radu Cristescu (vicepreşedinte PMP)

3. Liviu Goncea (fost lider UNPR sector 1)

4. Ştefan Vlaston (vicepresedinte PMP)

Tag-uri:
traian basescu, traian basescu candidatura senat, senat candidatura, traian basescu senat, senat, alegeri parlamentare, alegeri parlamentare 2016, candidatura traian basescu, traian basescu anunt, anunt traian basescu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu CANDIDEAZĂ în Bucureşti pentru un MANDAT DE SENATOR. Reacţia fostului preşedinte al României şi lista candidaţilor PMP în Capitală.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/basescu2-465x390-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/basescu2-465x390-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 2935 Vizualizari <!-- --> Traian Băsescu Fostul preşedinte Traian Băsescu deschide lista...

Preluat de la EVZ