Autor:
Matei Năstase
| joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 78 Vizualizari

<!–

–>

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat, în platoul emisiunii ”Dosar de politician”, de la B1 TV, că se urmărește distrugerea firmelor românești și a clasei politice actuale.

”Instituții ale statului distrug deliberat firmele de construcții pentru că acolo vom avea cei mai mulți bani. Nu mai avem niciun constructor acum. Avem un pot de 9.5 miliarde pentru infrastructură, bani pe care îi vor lua firmele străine. Niciun ban nu va rămâne în România. Siveco a fost distrus, angajații lor au plecat. Oricât aș fi de binevoitor, nu pot să nu observ distrugerea firmelor românești și distrugerea clasei politice românești”, a dspus fostul președinte al României.

În cadrul aceleiași emisiuni, Traian Băsescu mai acuză că dacă un patron are probleme penale, firma lui este distrusă, amintind din nou de cazul Siveco.

Tag-uri:
traian basescu, romania, urmarit, distrugere, firme, clasa politica

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu a spus ce se urmărește în România. Ce DISTRUG unele instituții ale statului. DEZVĂLUIRI BOMBĂ.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/traian-basescu_3-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/traian-basescu_3-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Matei Năstase | joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 78 Vizualizari <!-- --> Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a...

Preluat de la EVZ