Autor:
Cristina Vladu
| joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 7 Vizualizari

Ștefan Vicol, în vârstă de 67 de ani, este amenințat de câteva zile că va fi dat afară din Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Prahova. În ghips, după o operație în zona cervicală, nu este încă în stare să părăsească unitatea cu pricina, cu toate că a depășit „durata medie de spitalizare”

Un strigăt disperat ne-a parvenit ieri, încă de dimineață, de la Ploiești. Aflat pe patul Spitalului Județean de Urgență Prahova (Secția de Neurochirurgie), după o intervenție chirurgicală în zona cervicală, Ștefan Vicol de abia putea să vorbească printre lacrimi: „Ajutațimă, vă rog din suflet, că nu am la cine apela! De opt zile am fost operat. Sunt în ghips, nu pot să mă mișc, să merg pe picioarele mele. De abia pot să vorbesc! Mi-au depistat și un TBC. Ăștia de la spital vor să mă gonească. Eu sunt din județul Olt, aici, în Prahova, am muncit. Au vorbit și cu fiul meu să vină, să mă ia. Cică aici e urgență și nu mai pot să mă țină! De câteva zile, în fiecare dimineață, sunt întrebat: tot aici ești? Îmi vine să înnebunesc! Unde să mă duc? Acasă am și patru nepoți, să-i îmbolnăvesc și pe ei? Ajutați-mă vă rog, că mă arunc pe geam!”

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Tag-uri:
Ștefan Vicol, TBC, Secția de Neurochirurgie, Luminița Bolânu, Florin Pușcariu, Olt

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sistemul nostru medical declanșează drame peste drame. „Decât să mă trezesc în stradă, mai bine mă arunc pe geam!”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/02-bolnav-rzv-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/02-bolnav-rzv-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSanatate
Autor: Cristina Vladu | joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 7 Vizualizari Ștefan Vicol, în vârstă de 67 de...

Preluat de la EVZ