loading…

O mamă din Lugoj a postat pe Facebook o fotografie cu un prezervativ folosit aruncat în baia fetelor unei școli gimnaziale creștine din Lugoj.

Femeia spune că și-a dus fata la un curs de karate, care se ține în sala de sport a Școlii Creștine “Harul” din Lugoj și în timp ce a mers cu o altă fetiță la baie a descoperit grozăvia.

Femeia susține că, deși s-a plâns profesorului de sport și i s-a părut dezgustătoare întreaga întâmplare, nu a primit nicio reacție oficială până acum din partea unității de învățământ. Mămica a mai precizat și că prezervativul ar fi fost folosit.

“Noi mergem la karate acolo, sunt doar fetițe mici, era în baia fetițelor. Am mers cu o fetiță de 4 ani la baie, și așa l-am și văzut. La Harul, pe centru. Nu eram cu fetița mea, am mers cu o altă fetiță. M-a dezgustat total, nu e normal, adică nu cred că este normal ca la vârsta asta să explicăm copiilor că ăla nu e un balon. Se vede clar din poză că e folosit, până la urmă sala e închiriată, fetele alea mici de patru ani puteau să îl ia în orice moment, crezând că e altceva. Am arătat profesorului de sport (… ), a zis că o să vorbească la direcțiune“, a declarat mămica revoltată pentru publicația locală Cetățeanul.

Mama a pus fotografia pe Facebook, iar spiritele s-au încins.

“Părinții care au reacționat împotriva mea sunt părinți care au copiii acolo la școală. Nu știu de ce lor li se pare normal ca în școala unde învață copiii lor să fie așa ceva. Consider că, ca și mamă, nu trebuie să îi dai unui copil explicații la 8 ani ce e ăla de fapt. Noi decidem când e cazul să știe, că vin fete cu burta la gură la 14 ani, cum s-a mai scris în comentarii, ține de educația de acasă, nu de la ce vârstă învață să folosească prezervativul”, a mai explicat lugojeanca.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/prezervativ-folosit-gasit-de-o-mama-in-baia-fetelor-dintr-o-scoala-crestina-m-a-dezgustat-total-nu-e-normal-30767.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/prezervativ-folosit-gasit-de-o-mama-in-baia-fetelor-dintr-o-scoala-crestina-m-a-dezgustat-total-nu-e-normal-30767-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv