Autor:
Iasmina Ardelean
| joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

Bărbatul care a recunoscut în faţa anchetatorilor că a dat foc unor oameni ai străzii, din Galaţi, a fost arestat preventiv.

Bărbatul care a recunoscut în faţa anchetatorilor că a dat foc unor oameni ai străzii, din Galaţi, a fost arestat preventiv, conform digi24.ro.

Acesta are 49 de ani şi este fiul unui medic, fost director de spital din oraş.

„A aprins pe deplin conștient hârtiile de ziar și le-a pus pe cele două victime pentru a da foc. (Reporter: Știa că sunt victimele acolo, sub cartoane?) Da, știa, verificase, a știut că sunt acolo și a aprins acele hârtii cu o brichetă pe care o avea asupra sa”, spune Liliana Istrate, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Foştii vecini susţin că acuzatul a avut întotdeaua un comportament straniu, iar actualii proprietari ai apartamentului în care a locuit suspectul nu au cuvinte de laudă la adresa lui. Ei spun că pe pereți erau simboluri despre care și-au „închipuit că sunt sataniste”.

Bărbatul care a spus că i-a incendiat pe cei doi pentru a se răzbuna că i-au furat nişte haine, riscă până la 13 ani de închisoare. 

Tag-uri:
Galaţi, incendiator, piroman, oameni, strada, arest, medic, fiu, director, straniu, simboluri, satanist

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piromanul din Galaţi este fiul unui medic! .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/unul-dintre-oamenii-strazii-incendiati-la-galati_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/unul-dintre-oamenii-strazii-incendiati-la-galati_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Iasmina Ardelean | joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari Bărbatul care a recunoscut în faţa anchetatorilor...

Preluat de la EVZ