Autor:
Andrei Călin
| joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 52 Vizualizari

<!–

–>

Ion Țiriac

Ion Țiriac a declarat că tenismena Simona Halep este superioară, prin performanțele sale, oricărui alt sportiv român, fie campion olimpic, fie fotbalist.

Ion Țiriac a spus că Simona Halep a realizat lucruri foarte importante în sport, și este peste oricare alt sportiv român. Fostul tenismen i-a luat în calcul și pe foștii campioni olimpici, dar și pe jucătorii de fotbal sau handbal. De asemenea, Țiriac a subliniat faptul că sportiva din Constanța se află de ani buni pe primele poziții ale ierarhiei mondiale.

„Cu tot respectul pentru toți sportivii români, mă refer la orice jucător de fotbal, de handbal, campioni olimpici chiar, dar niciunul dintre aceștia nu valorează nici 5% din cât înseamnă Simona Halepîn toată lumea asta. Sportul nu mai este sport, ci este o afacere, un business, un spectacol bun pentru toată lumea. Dar s-a terminat cu faza «important este să partici, nu să câștigi».  Este de ajuns ca un sportiv să câștige cinci milioane de euro pe an și să fie în primii trei din lume. Este extraordinar! De abia așteptam și noi să fie cineva în primele 10 jucătoare de tenis din lume, după o altă eră pe care am avut-o de aur. Nu suntem niciodată mulțumiți”, a spus Ion Țiriac la Digi Sport.

Tag-uri:
simona halep, tenis, sportivi, fotbalisti, ion tiriac

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului OPINIE. „Cu tot respectul pentru toți sportivii români, niciunul dintre aceștia nu valorează nici 5% din cât înseamnă Simona Halep”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ion-tiriac-a-dat-milioane-de-euro-pentru-o-tehnologie-ozn-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ion-tiriac-a-dat-milioane-de-euro-pentru-o-tehnologie-ozn-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Autor: Andrei Călin | joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 52 Vizualizari <!-- --> Ion Țiriac Ion Țiriac a declarat că...

Preluat de la EVZ