Autor:
Melania Stoica
| joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 24 Vizualizari

<!–

–>

Mai multe raiduri aeriene au lovit miercuri o școală din provincia siriană Idleb

Jean-Marc Ayrault, ministrul de externe francez, a afirmat joi că responsabile pentru atacul aerian asupra provinciei siriene Idleb, în urma căruia au murit 28 de civili, ar fi Rusia sau guvernul sirian, informează Agerpres.

”Cine este responsabil? În niciun caz nu este opoziţia deoarece sunt necesare avioane pentru a lansa bombe. Fie sunt sirienii – regimul preşedintelui Bashar al-Assad sau ruşii. Este totuşi o altă demonstraţie a ororii acestui război, care este un război împotriva poporului sirian, pe care nu putem să-l acceptăm”, a precizat oficialul francez.

În urma acestor declarații, ministerul de externe rus a anunțat că Moscova nu are nicio legătură cu acest atac.

Mai multe raiduri aeriene au lovit miercuri o școală din provincia siriană Idleb, în urma cărora au murit 22 de copii și șase profesori, arată un bilanț al Unicef. 

Tag-uri:
raiduri aeriene, razboi civil, franta, rusia, siria, provincia Idleb, morti, atac

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noi TENSIUNI în Europa! Rusia, ACUZATĂ de oficialii francezi că ar fi COMANDAT raiduri aeriene în Siria, soldate cu 28 de CIVILI.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/raiduri_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/raiduri_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Melania Stoica | joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 24 Vizualizari <!-- --> Mai multe raiduri aeriene au lovit miercuri o...

Preluat de la EVZ