loading…

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber a învins-o pe americanca Madison Keys în două seturi, 6-3, 6-3, astăzi, în ultimul lor meci din Grupa Roșie a Turneului Campioanelor, rezultat în urma căruia Dominika Cibulkova (Slovacia) s-a calificat în semifinalele competiției de la Singapore.

Kerber, liderul mondial și principala favorită la WTA Finals, care era deja calificată în semifinale înaintea ultimului meci, a învins-o pe Keys după o oră și un minut. Americanca, locul 7 în ierarhia WTA, a fost debutantă la Turneul Campioanelor, fiind a șasea favorită, scrie Agerpres.

Pentru a accede în semifinale la Turneul Campioanelor, Cibulkova avea nevoie ca Angellique Kerber s-o învingă în două seturi pe Keys, condiție care a fost îndeplinită.

Kerber a câștigat grupa, având trei victorii din tot atâtea meciuri. Cibulkova a încheiat pe locul 2, având o victorie și două înfrângeri (setaveraj 3-4). Halep și Keys au și ele câte o victorie și două înfrângere (setaveraj 2-4), românca având un pasiv mai mic la numărul de ghemuri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/kerber-a-invins-o-pe-keys-30753.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/kerber-a-invins-o-pe-keys-30753-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv