loading…

Elevul în vârstă de 16 ani din Vâlcea, care ieri dimineață și-a înjunghiat un coleg în gât cu un briceag, în incinta școlii, a fost a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Adolescentul fusese reținut pentru 24 de ore, ieri după-amiază, fiind acuzat de tentativă de omor.

Magistrații Tribunalului Vâlcea au admis, astăzi, propunerea procurorilor de emitere a unui mandat de arestare preventivă pe numele elevului, decizia instanței putând fi contestată la Curtea de Apel Pitești.

VEZI ȘI: Imagini șocante la liceu! Un elev i-a tăiat gâtul unui coleg – FOTO

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu, a declarat pentru Mediafax, că elevul se va reîntoarce în Arestul Inspectoratului.

Victima sa, în vârstă de 17 ani, a fost transferată, joi, la un spital din Capitală, starea sa fiind foarte gravă.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Râmnicu Vâlcea, adolescentul a fost supus unei intervenții chirurgicale, însă medicii au luat decizia să-l transfere la Spitalul „Sfânta Maria”, din Capitală.

Elevul în vârstă de 17 ani, de la Liceul “General Magheru” din Râmnicu Vâlcea, a fost înjunghiat, miercuri dimineață, de un coleg în vârstă de 16 ani, altercația dintre cei doi petrecându-se chiar în incinta unității de învățământ.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/elevul-care-si-a-injunghiat-un-coleg-in-gat-a-fost-arestat-preventiv-30741.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/elevul-care-si-a-injunghiat-un-coleg-in-gat-a-fost-arestat-preventiv-30741-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv