Autor:
Bianca Zaharescu
| joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 119 Vizualizari

Vestea că Andreea Marin divorțează de Tuncay Ozturk ține de miercuri dimineață toate titlurile de tabloid și nu numai. Deși cu doar o lună în urmă cu o lună zâna declara că își dorește încă un copil și că mariajul său merge ca pe roate, iată că, în realitate lucrurile nu sunt atât de roz.

Andreea Marin a publicat de dimineață pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunța despărțirea de cel de-al treilea soț. Nu a menționat vreun motiv, însă sugerează că stima de sine trebuie pusă în fața sentimentelor, semn că nu s-ar fi simțit respectată de medicul turc Tuncay Ozturk.

Bineînțeles, reacțiile și zvonurile nu au întârziat să apară. Nu diferența de 11 ani dintre cei doi, așa cum speculau unii a fost motivul. Se zvonește că în luna mai a acestui an, atunci când Andreea se afla la New York, Tuncay a fost surprins în compania asistentei sale, Sandra, făcând împreună cumpărături de la un hypermarket din Capitală.

Cei doi au fost surprinși apoi cărând diverse lucruri într-un apartament luxos dintr-un bloc din cartierul Primăverii. Au mutat un uscător de rufe și mai multe cutii și pungi pline.

Întrebată atunci dacă are idee cine este domnișoara care făcea cumpărături și căra din greu bagaje alături de soțul ei, Andreea Marin a răspuns: „Când aveţi ceva de întrebat despre soţul meu, sunaţi-l direct. E un om foarte bun, deschis şi vă va răspunde”.

Sandra este asistenta personală a lui Ozturk, mâna dreaptă a acestuia. Est5e absolventă a Facultății de Relații Publice și Management și lucrează de bună vreme alături de Andreea Marin și cel care i-a fost până acum soț.

„Zâna” suținea că o cunoaște bine pe asistenta lui Tuncay, însă imediat după această scenă, blondina a dispărut din peisaj.
“Credeți că sunt călugăr și nu pot să fiu în compania altei femei?”

Pus în fața faptului împlinit, Tuncay declara în primăvara acestui an că nu e nimic între el și Sandra: „”Credeţi că sunt călugăr şi nu pot să fiu văzut în compania unei femei? Dacă aş face ceva greşit cu cineva, niciodată nu am să merg cu acea persoană în public. Dacă apar cu asistenta mea, Sandra (25 de ani), nu e ca şi cum aş face ceva nepotrivit cu ea. M-am pierdut permisul pentru o lună şi asistenta mea merge peste tot cu mine, căci ea îmi conduce maşina. Andreea ştie despre această situaţie”.

Tag-uri:
andreea marin, blonda sexy, tuncay ozturk, divort andreea marin, andreea marin divorteaza, andreea marin inselata

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului EA este MĂRUL DISCORDIEI! Andreea MARIN știa de bună vreme despre BLONDA SEXY constant în preajma soțului său! Ce spunea zâna în urmă cu câteva luni despre cea care i-a SPART CASA! .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/84376-2-3-andreea-marin-turc-de-brat-tifet-el-74a71a12d7-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/84376-2-3-andreea-marin-turc-de-brat-tifet-el-74a71a12d7-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Bianca Zaharescu | joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 119 Vizualizari Vestea că Andreea Marin divorțează de Tuncay...

Preluat de la EVZ