Autor:
Maria Mocanu
| joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 523 Vizualizari

<!–

–>

Divorţ Andreea Marin. VA CEDA IARĂŞI fosta Zâna a Suprizelor? Se va repeta MOMENTUL CRITIC din urmă cu 9 ani?
Fanii vedetei sunt deja îngrijorați și se tem ca nu cumva în acest moment greu, vedtea să nu cedeze psihic, așa cum a făcut după nașterea fiicei sale din 15 decembrie 2007. Atunci vedeta a intrat într-o stare de depresie și s-a gândit chiar la sinucidere.

Impresionată de tragedia Mădălinei Manole, Andreea a recunoscut că stările cauzate de depresia postnatală nu-i sunt străine. Invitată la “Acces direct”, fosta Zână a Surprizelor a vorbit în exclusivitate despre acel moment critic din viața ei. Peste perioada de atunci vedeta TV a trecut cu ajutorul psihologului. “Nu am vrut să ştie nimeni că am mers la psiholog. Eu nu vreau să mă plângă nimeni. Mama m-a învăţat că, atunci când am o problemă, trebuie să zâmbesc. Bineînţeles, pe umărul celor dragi poţi să pui capul şi să plângi, însă nu trebuie să ştie toată lumea problemele mele”, a explicat, în trecut, fosta prezentatoare. În urmă cu doi ani, explicând hotărârea extremă luată de Mădălina Manole, Andreea Marin spunea că depresia e “ca o gheară care te strânge şi nu poţi să o stăpâneşti”. “Cei care o judecă aspru pe Mădălina Manole pentru faptul că s-a sinucis, sau pe alţii, ar trebui să fie mai atenţi cu propria persoană. Depresia este o boală care ne paşte pe toţi, săraci sau bogaţi. Toţi putem să cădem pradă depresiei, să nu o identificăm la timp, să nu fim capabili să căutăm ajutor. Cei din jurul nostru pot să nu realizeze că suntem afectaţi de depresie. Pot să-ţi spună că ai tot ce-ţi trebuie, că nu-ţi lipseşte nimic”, a mărturisit Andreea.

Tag-uri:

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Divorţ Andreea Marin. VA CEDA IARĂŞI fosta Zâna a Suprizelor? Se va repeta MOMENTUL CRITIC din urmă cu 9 ani?
.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/andreea-marin-tuncay-ozturk-0-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/andreea-marin-tuncay-ozturk-0-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Maria Mocanu | joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 523 Vizualizari <!-- --> Divorţ Andreea Marin. VA CEDA IARĂŞI fosta...

Preluat de la EVZ