loading…

Un bărbat din Brașov și-a omorât iubita care era cu un copil în brațe, chiar pe scara blocului. Criminalul a furat apoi banii și bijuteriile victimei.

Femeia locuia împreună cu cei patru copii într-o garsonieră din Brașov, iar de curând, iubitul acesteia se mutase cu ea, scrie romaniatv.net.

Totul s-a întâmplat chiar în garsoniera femeii. A avut loc un schimb dur de replici, după care bărbatul a devenit agresiv. Femeia și-a luat în brațe bebelușul care are mai puțin de un an și a ieșit pe scara blocului pentru a cere ajutor.

A bătut la ușa unei vecine, însă, din păcate aceasta nu era acasă, iar bărbatul a reușit să o prindă din urmă și a trântit-o la pământ. Vecinii, care au ieșit pe scara blocului pentru a vedea ce se întâmplă, au găsit-o pe femeie la pământ, iar pe bărbat l-au văzut fugind cu banii și cu bijuteriile victimei sale.

O parte dintre vecini au fugit după el și l-au prins, după care au sunat la 112. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/crima-ingrozitoare-in-scara-blocului-o-femeie-cu-un-copil-in-brate-a-fost-ucisa-de-fostul-iubit-30757.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/crima-ingrozitoare-in-scara-blocului-o-femeie-cu-un-copil-in-brate-a-fost-ucisa-de-fostul-iubit-30757-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv