loading…

Scrimera Bianca Pascu (CS Dinamo) a câștigat, ieri, pentru al treilea an la rând medalia de aur la Campionatul Național de sabie pentru seniori, ediția 2016, în proba feminină la individual, notează site-ul Federației Române de Scrimă.

Timp de cinci zile, de ieri și până duminică, în perioada 26-30 octombrie, Sala de scrimă „Ana Pascu” din București găzduiește întrecerile Campionatului Național, Diviziei A și Superligii Naționale de sabie pentru seniori, la feminin și masculin, ediția 2016, scrie Mediafax.

Ieri a avut loc proba feminină la individual. La start s-au prezentat 20 de sportive de la toate cluburile de sabie din țară. După o întrecere disputată, medalia de aur a fost cucerită de către Bianca Pascu. Legitimată la CS Dinamo, Bianca a trecut în finală de colega sa de club Andreea Doană, scor 15-4. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Georgiana Dima (CSA Steaua) și Andreea Lupu (CSM Iași).

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/bianca-pascu-cs-dinamo-a-castigat-campionatul-national-de-sabie-seniori-de-la-bucuresti-30712.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/bianca-pascu-cs-dinamo-a-castigat-campionatul-national-de-sabie-seniori-de-la-bucuresti-30712-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv