Autor:
Andrei Micşa
| joi, 27 octombrie 2016 | 3 Comentarii
| 2152 Vizualizari

Detalii îngrozitoare ies la suprafață în cazul unei crime care a oripilat întreaga lume. Informațiile din dosarul în care un bancher este acuzat că a omorât o prostituată sunt incredibile, iar metodele în care tânara a fost torturată par rupte din filmele de groază.

Drogat cu cocaină, bancherul Rurik Jutting în vârstă de 31 de ani s-a filmat în 2014 în timp ce omora o prostituată în Hong Kong. O a doua prostituată pe care a cunoscut-o la cinci zile după prima crimă, a fost de asemenea omorâtă în aceleași moduri teribile.

După ce a luat cocaină în combinație cu alte băuturi sau substanțe, acesta a întreținut relații sexuale dure cu Sumarti Ningsih, o tânără de 23 de ani, acesta nu s-a mulțumit cu prestația, având planuri diabolice în cap. Cu mai multe jucării sexuale, curele, clești sau chiar cu mâinile sale, el a torturat-o pe Ningsih timp de trei zile.

Foto: Rurik Jutting


Înainte de a omorâ, el a pus-o în genunchi lângă toaletă și a obligat-o să lingă closetul toaletei. În timp ce aceasta făcea acest lucru, el i-a tăiat gâtul cu un cuțit și văzând că încă trăiește, el a târât-o în baie și a continuat să îi taie gâtul tinerei.

A doua sa victimă, Seneng Mujiasih, în vârstă de 26 de ani, a murit în condiții asemănătoare, tot cu gâtul tăiat.

Cei care anchetează acest caz în Hong Kong povetesc că pe telefonul bărbatului s-au descoperit poze și imagini video înfiorătoare, care pot provoca coșmaruri, arata The Sun.

Fostul bancher a fost arestat la scurt timp de poliție, iar în cadrul anchetei, procurorul Reading a vorbit câteva lucruri incredibile, pe care mulți oameni nu le-ar crede posibile.

Astfel, Reading a spus că bancherul a cumpărat jucării sexuale în valoare de 500 de dolari, dar și o lampă cu benzină, chiar înainte de a o întâlni pe Seneng. Astfel, el și-a procurat acele lucruri pentru planul îngrozitor pe care îl avea cu tânăra, și anume pentru a o tortura până la moarte.

După cea de-a doua crimă, el a luat o mare cantitate de droguri, iar în timp ce dădea declarații polițiștilor, avea halucinații.

Tag-uri:
prostituată, bancher, tortura, prostituata torturata, politisti, crima, prostituate, droguri, Seneng, Seneng Mujiasih, Hong Kong, bestie, cap taiat, relatii sexuale, relatii sexuale prostituate, Rurik Jutting

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BANCHERUL care A UCIS mai multe PROSTITUATE după ce le-a torturat şi le-a filmat cum agonizează. Detaliile ÎNFIORĂTOARE ale acestor crime abominabile au îngrozit o lume întreagă | VIDEO și FOTO.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/rurik-jutting_2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/rurik-jutting_2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Andrei Micşa | joi, 27 octombrie 2016 | 3 Comentarii | 2152 Vizualizari Detalii îngrozitoare ies la suprafață în cazul...

Preluat de la EVZ