loading…

Vernisajul expoziției “Artă și Ceremonial la Mesele Regale”, dedicată împlinirii a 150 de la aducerea pe tronul României a regelui Carol I și a 135 de la Proclamarea Regatului, va avea loc mâine, 28 octombrie, la ora 12:30, la sediul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie din Constanța.

Evenimentul este organizat de Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, în parteneriat cu Muzeul Național Peleș și cu sprijinul financiar al Fundației Pontul Euxin.

Fundația Pontul Euxin este o organizație non-guvernamentală ce numără, printre obiectivele sale, acțiuni de protejare, conservare și restaurare a bunurilor culturale, dar și promovarea manifestării culturale ca sursă de învățare și de educare a publicului, în spiritul respectului față de patrimoniul cultural național și universal.

În cadrul evenimentului de deschidere a expoziției va avea loc și prezentarea albumului “Regalitatea și Marea”, semnat de Doina Păuleanu. Vernisajul se va desfășura vineri, 28 octombrie, la ora 12:30, la sediul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța (Piața Ovidiu nr. 12).

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/arta-si-ceremonial-la-mesele-regale-expozitie-la-muzeul-de-istorie-nationala-si-arheologie-constanta-30719.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/arta-si-ceremonial-la-mesele-regale-expozitie-la-muzeul-de-istorie-nationala-si-arheologie-constanta-30719-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv