loading…

Apple anunță că a decis amânarea lansării controversatelor căști AirPods. Acestea nu vor fi livrate luna aceasta, contrar anunțului din luna septembrie când a fost prezentat noul telefon iPhone 7.

“Nu dorim să livrăm un produs care nu este gata încă și mai avem nevoie de puțin timp până când AirPods va fi gata pentru clienții noștri”, a declarat purtătorul de cuvânt de la Apple, Trudy Muller, care nu a oferit însă și un motiv tehnic pentru întârziere, fără a  menționa  data la care căștile AirPods ar putea fi livrate.

Aceasta este prima amânare a lansării unui produs hardware marca Apple din ultimii cinci ani, scrie Agerpres.

Ultima întârziere a unui produs Apple a fost o versiune a telefonului iPhone 4 de culoare albă, care a fost anunțat în luna iulie 2010, dar nu a ajuns la consumatori până în luna aprilie 2011 din cauza unei probleme de producție. Pe partea de software, în 2012 Apple a amânat cu o lună lansarea iTunes 11 pentru a rezolva unele probleme.

Au apărut critici cu privire la căștile fără fir care ar putea să se piardă, acestea având prețul de 159 de dolari, iar persoanele care au avut șansa să încerce aceste căști susțin că produsul are nevoie de unele îmbunătățiri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/apple-amana-lansarea-castilor-airpods-motivul-pentru-care-au-luat-aceasta-decizie-30756.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/apple-amana-lansarea-castilor-airpods-motivul-pentru-care-au-luat-aceasta-decizie-30756-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv