Autor:
Antonia Hendrik
| joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii
| 28 Vizualizari

Iurie Leancă, candidatul PPEM pentru alegerile la funcția de Președinte a Republicii Moldova, a decis că nu se va retrage din cursa electorală, după evoluția ultimelor evenimente de pe scena politică. Anunțul a fost făcut acum câteva clipe cadrul unei conferință de presă.

Leancă a declart că rămâne în cursa electorală și că vă propune o „a treia cale”. Decizia a fost luată după discuții și consultări cu membrii PPEM.

“Dragi moldoveni, am intrat în această cursă din dorinţa de a-mi pune cunoştinţele în slujba dvs. Am acumulat o vastă experienţă în domeniul diplomatic. Am realizat lucruri concrete pentru ţara noastră. Toate realizările sunt dovadă vie că am făcut lucruri concrete pentru cetăţenii noştri. Nimeni şi nimic nu poate şterge cu buteretele ceea ce am făcut pentru ţara noastră. Am zis că ţara noastră trebuie să îşi continue drumul european. Principalul inamic este Igor Dodon. Propaganda lui este veninoasă pentru ţara noastră. Este un pericol uriaş pentru ţara noastră. Votanţii nu sunt roboţi pe care îi trimiţi la vot şi le spui cu cine să voteze. Dodon beneficiază de un electorat extrem de loial şi există riscul ca el să câştige din primul tur. Eu rămân în cursa electorală. Şi îi îndemn pe toţi să construim împreună Moldova fără încrâncenare. Am în spate o echipă puternică şi împreună putem realiza lucruri frumoase pentru ţară”, a declarat preşedintele PPEM, candidat la funcţia de preşedinte, Iurie Leancă, potrivit publika.md.

Tag-uri:
Iurie Leancă, Republicii Moldova, alegeri, cursa electorală

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anunţ de ultimă oră! Leancă nu se retrage din cursa electorală.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/leanca-1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/leanca-1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Antonia Hendrik | joi, 27 octombrie 2016 | 0 Comentarii | 28 Vizualizari Iurie Leancă, candidatul PPEM pentru alegerile la...

Preluat de la EVZ