Autor:
Carmen Vintilă
| joi, 27 octombrie 2016 | 1 Comentarii
| 105 Vizualizari

Alina Gorghiu

După ce, timp de câteva zile, sloganurile aproape identice ale PSD și PNL au făcut ocolul presei, președinta PNL Alina Gorghiu spune că nu a fost o întâmplare. Similaritatea nu este întâmplătoare, ci una “voită”, “o strategie pusă la punct”, a spus Gorghiu, convinsă fiind că electoratul nu-i va confunda pe liberali cu social-democrați.

“Nu este o similaritate întâmplătoare, este voită, nu e coincidenţă pur şi simplu, este o strategie pusă la punct, nu e nimic întâmplător în folosirea acelui slogan. Noi nu facem nimic altceva decât să arătăm că poţi să ai încredere în România dacă ea este guvernată de oameni cinstiţi, nu de oameni condamnaţi penal. Însă nu am nicio emoţie cu privire la faptul că ne-ar putea confunda cineva pe noi, cei din PNL, cu cei din PSD, chiar dacă două cuvinte de pe un material coincid“, a declarat Alina Gorghiu, după depunerea la BEM a listelor pentru alegerile parlamentare. 
 

“USL în gânduri şi-n simţiri”

“Priviţi sloganurile de campanie ale celor două mari partide, PSD şi PNL. Se demonstrează că degeaba eşti mare dacă eşti prost. USL în gânduri şi-n simţiri, desigur, cu acelaşi Premier, Dacian Julien Cioloş“, i-a taxat Traian Băsescu pe liberali și pe social-democrați. 

Tag-uri:
Alina Gorghiu, PNL, PSD, sloganuri, campanie, alegeri parlamentare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alina Gorghiu EXPLICĂ de ce liberalii au ” PLAGIAT” SLOGANUL PSD. “Nu e coincidenţă pur şi simplu, este o STRATEGIE PUSĂ LA PUNCT”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/gorghiu-pnl-decide-toamna-avea-candidat-premier-fanionul-partidului-parlamentarejpgpagespeedce9eyyzh4pty_2-465x390-4.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/gorghiu-pnl-decide-toamna-avea-candidat-premier-fanionul-partidului-parlamentarejpgpagespeedce9eyyzh4pty_2-465x390-4-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Carmen Vintilă | joi, 27 octombrie 2016 | 1 Comentarii | 105 Vizualizari Alina Gorghiu După ce, timp de...

Preluat de la EVZ