Autor:
Radu Pădure
| miercuri, 26 octombrie 2016 | 3 Comentarii
| 805 Vizualizari

Ghazia A. a fugit în 2015 din Siria pentru a se refugia în Germania. Dar nu a venit singur. Împreună cu el au venit cele patru soții și cei 22 de copii ai săi.

Ghazia are 49 de ani și a tranzitat Turcia pentru a ajunge în landul german Renania – Palatinat cu toată familia sa de 26 de membri.

Făcut public de către ziarul Bild, cazul său a provocat un scandal uriaș. Pentru că, spre deosebire de legile din Siria, legislația germană nu acceptă poligamia.

Așa că Ghazia a trebuit, la sosirea sa în Germania, să-și aleagă una dintre neveste drept consoartă legală. Așa că a numit-o pe Twasif, cu care are cinci copii, soție oficială, pentru a putea beneficia de ajutoare sociale.

Celelalte trei neveste sunt considerate din punct de vedere juridic drept simple partenere și ele trebuie să-și împartă responsabilitatea creșterii celorlalți 17 copii.

Toți cei 27 locuiesc într-o zonă cu o rază de 50 de kilometri, în provincia Montabaur, iar Ghazia își petrece mai tot timpul pe drumuri, în vizită de la unii la alții.

El explică:

„Conform religiei noastre am datoria de a petrece timp egal cu fiecare familie și nu trebuie să o favorizez pe nici una dintre ele.”

Povestea lui Ghazia a luat o amploare națională, când s-a aflat că sirianul, care este patron în Siria al unei companii de închirieri de mașini, a recunoscut că în Germania nu muncește.

„Practic, sunt mereu pe drumuri pentru a fi împreună cu familia mea. Dar aș fi bucuros să muncesc.”

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Tag-uri:
refugiat, imigrant, siria, germania, ajutoare sociale

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un refugiat sirian din Germania cu 4 NEVESTE și 22 de COPII primește o ALOCAȚIE de 360.000 de euro pe an!.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ghazia-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/ghazia-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Radu Pădure | miercuri, 26 octombrie 2016 | 3 Comentarii | 805 Vizualizari Ghazia A. a fugit în 2015 din...

Preluat de la EVZ