loading…

Trei hunedoreni au fost reținuți după ce au împrumutat mai multor persoane sume mari de bani, iar la încasarea acestora, folosind amenințări și acte de violență, ar fi perceput dobânzi suplimentare față de cele convenite inițial.

IGPR a informat, astăzi, că polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, au făcut, marți, trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de șantaj și camătă, scrie Mediafax.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015 – 2016, cei trei ar fi împrumutat mai multor persoane sume importante de bani, iar la încasarea acestora, folosind amenințări și acte de violență, ar fi perceput dobânzi suplimentare față de cele convenite inițial cu victimele.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate trei autoturisme și au fost ridicate bunuri și înscrisuri de interes pentru cauză, precum și 18.000 de lei, cu privire la care există indicii că provin din săvârșirea de infracțiuni.

De asemenea, trei persoane – două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 27 și 31 de ani – au fost reținute pentru 24 ore, urmând să fie prezentate magistraților cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, pe numele unui alt bărbat, de 30 de ani, bănuit că se sustrage urmăririi penale, urmează să se solicite emiterea mandatului de arestare preventivă în lipsă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/trei-persoane-retinute-pentru-santaj-isi-amenintau-victimele-cu-acte-de-violenta-30655.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/10/trei-persoane-retinute-pentru-santaj-isi-amenintau-victimele-cu-acte-de-violenta-30655-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv